Online Træning

online træning

Corona-pandemien har været hård ved os på mange måder, men den affødte også flere gode ting. Bl.a. fik vi skabt vores populære online træning.

I samarbejde med vores søster-klinik, Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik, fik vi nemlig udarbejdet et koncept, hvor vi kan træne sammen; hver for sig. Vores online træning er med fokus på bestemte patientgrupper, hvor træningen er tilrettelagt præcis efter de problematikker, I har. Da vi ikke ønsker at gå på kompromis med den faglige kvalitet, bruger vi et program, hvor I kan se os, og vi kan se jer! Således kan vi bedst muligt guide og rette jer undervejs i træningen, hvorved I får det mest optimale udbytte.

Programmet vi bruger kræver ingen avancerede indstillinger hos jer. Alt hvad I skal bruge er en stabil internetforbindelse, en computer med webcam og mikrofon eller en smartphone, og så er I klar til at træne med os via skærmen.

 
Praktisk information: 
  • 6 Ugers online forløb
  • 45 minutters træning en gang ugentligt
  • PRIS: 250 kr i alt

Læs mere om det enkelte hold herunder, og tilmeld jer hurtigt og nemt ved at klikke på knappen!

OBS! Der er begrænsede antal pladser på alle online træningsforløb.

FRA UGE 1 2021 VIL DER DESVÆRRE IKKE VÆRE ONLINE TRÆNING I EN PERIODE! KONTAKT OS, HVIS DU ØNSKER AT HØRE, HVORNÅR VI STARTER IGEN.

Online træning

Har du spørgsmål, så kontakt mig venligst via formularen herunder: