Caroline Bødker Andersen

Caroline Bødker AndersenJeg er uddannet fysioterapeut i 2010 og ansat hos Nr. Lyndelse Fysioterapi. Herudover arbejder jeg på sygehus, hvor jeg primært beskæftiger mig med indlagte ældre patienter. Forinden har jeg, ligeledes i sygehusregi, også arbejdet med ortopædkirurgi og neurologi og har derfra erfaring med udredning, behandling og genoptræning efter fx hofteoperation eller blodprop i hjernen.

Jeg har i mange år været svømmetræner og selv været aktiv konkurrencesvømmer forinden. Jeg har derfor en stor interesse i idrættens verden og i det hele taget i det at kunne bevæge sig og være fysisk aktiv uanset alder og niveau, hvilket har bragt mig ind i fysioterapien. Skadesbehandling og ikke mindst forebyggelse af skader er derfor en af mine store interesser. Derfor er det vigtigt for mig, ikke kun at behandle på årsagen til dit problem, men at forsøge at skabe sammenhæng i hele din situation, så du kan få det bedst mulige resultat af behandlingen og vende tilbage til den hverdag og idræt som er vigtig for lige netop dig.

Så hvad enten du befinder dig bedst med individuel behandling/træning eller på hold, vil det være mit mål at tilpasse behandling og træning til dit behov.

Uddannelse:

Udover min uddannelse som fysioterapeut har jeg deltaget i kurser indenfor:

  • Funktionel træning af bækkenbund og rectus diastase
  • Dynamisk Stabilitet
  • Kinesiotape
  • Smerter
  • Lungefysioterapi
  • Forflytning og ergonomi

 

Kontakt mig direkte her: caroline@nrlyndelsefysioterapi.dk

Caroline træner følgende hold: