Signe Sofie Westerboe Jackson

Signe Jackson

Mit navn er Signe Sofie Westerboe Jackson, jeg er uddannet fysioterapeut og stifter af Nr. Lyndelse Fysioterapi. Udover mit arbejde i Nr. Lyndelse Fysioterapi, ejer jeg også Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik, hvor jeg dermed også har min daglige gang.

Jeg har en mangeårig baggrund som gymnast og fitnessinstruktør, og min overordnede tilgang til fysioterapi bygger da også på aktivitet og bevægelse. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktiviteter og specifikke øvelser. Dette med formålet at styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen efter endt fysioterapi.

I sommeren 2015 blev jeg mor til en lille pige, og graviditeten og livet som småbørnsmor satte gang i en helt ny mental og fysisk rejse for mig. Min krop blev under graviditeten udfordret på en måde jeg aldrig havde prøvet før, og særligt i efterfødselsforløbet blev det klart for mig, at der skulle specialiseret og målrettet træning til, for at komme i form igen efter fødslen. Jeg har siden da mødt mange kvinder med store og mangeårige komplikationer efter en fødsel, og jeg arbejder nu målrettet på at hjælpe så mange kvinder som muligt med at få den krop de drømmer om både udadtil og indadtil.

Samtidig med det nye fokus på den kvindelige krop blev min interesse yderligere vækket for spædbørne-området. At se et spædbarn udvikle sig det første år er en helt fantastisk oplevelse. Jeg tog derfor hurtigt beslutningen om, at jeg måtte skabe et sted, hvor mor og barn kunne få den rette vejledning, behandling og træning. Og derfor skabte jeg Westerboe Fysioterapi, som siden da har ændret navn til Nr. Lyndelse Fysioterapi.

Uddannelse:

Udover min grunduddannelse har jeg gennemført mange kurser for at dygtiggøre mig indenfor klinikfysioterapien. Dette betyder, at jeg er specialiseret indenfor:

  • Gynækologisk obstetrisk fysioterapi (GynObs fysioterapeut)
  • Før- og efterfødselsproblematikker
  • Rectus diastase (delte mavemuskler)
  • Undersøgelse, behandling og træning af spædbørn 
  • Babymotorik
  • Manuel behandling af muskel- og ledproblematikker
  • Særligt specialiseret indenfor hovedpine, nakke, ryg og bækken
  • Akupunktur
  • Kinesiotapning

Kontakt mig direkte her: signe@nrlyndelsefysioterapi.dk

OBS! Signe arbejder primært udenfor sygesikringen

Book tid hos Signe her:


BOOK TID HER

Signe træner følgende hold:

Henter datoer… Problemer? Åbn listen i nyt vindue