Fødselsforberedelse for kommende kejserinder

kejsersnit

Der kan være mange årsager til at du skal have et kejsersnit. Uanset årsagen er det vigtigt at forberede sig godt, både på selve operationen, men også på efterforløbet.

Et kejsersnit er både en stor operation, men også en fødsel, der selvfølgelig kræver, at du efterfølgende kan tage vare på både dig selv og dit nyfødte barn. Det kan derfor være særligt gavnligt at have forberedt sig godt inden operationen, så I kan komme godt igennem og komme godt fra start som familie.

Et kejsersnit behøver ikke være en steril upersonlig procedure, som de fleste operationer ellers er. Det kan sagtens gøres til en hyggelig, personlig og kærlig oplevelse.

På vores kejsersnitsforberedelseshold lærer du om:

  • Hvordan foregår et kejsersnit – Forberedelsen, operationen, personale, indlæggelse m.v.
  • Hvilke muligheder har du for at påvirke din kejsersnitsfødsel
  • Hvordan påvirker kejsersnit dit barn, din amning og barselsperiode
  • Kom hurtigt på benene igen – Hvordan gør du, og hvad må du? 
  • Smertelindring og gener efter kejsersnit 
  • Arvævsbehandling – hvorfor og hvordan?
  • Genoptræning efter kejsersnit

Workshoppen varer 3 timer, og er tiltænkt og tilrettelagt således, at både den gravide og fødselshjælper/partner kan deltage og få brugbar viden og redskaber med herfra.

Du er også meget velkommen på holdet, hvis du endnu ikke ved om du ønsker planlagt kejsersnit og gerne vil have mere viden, inden du træffer din beslutning.

 

Undervisere:

Jordemoder Jane Wodstrup:

Jane har 9 års erfaring som jordemoder og er selv mor til 2 børn. Jane har i mange år arbejdet på Svendborg fødeafdeling, men driver nu ved siden af sin egen virksomhed med private jordemodertilbud til gravide og efter fødslen. Læs mere om Jane her.

GynObs Fysioterapeut Signe Jackson:

Signe ejer Nr. Lyndelse Fysioterapi, og har arbejdet som fysioterapeut i 9 år. De sidste 6 år med speciale indenfor kvindesundhed, graviditet og babyer/småbørn. Signe er uddannet gynobs fysioterapeut, og har ligeledes selv 2 børn.

 

Sted:

Workshoppen foregår i Nr. Lyndelse Fysioterapi. Der er både stole, brikse, bolde og træningsmåtter tilstede. Så du kan sidde/ligge behageligt undervejs.

Der vil blive serveret kaffe/the og en forfriskning undervejs.

 

Pris:

895 kr pr. par

Der er mulighed for tilskud fra “Sygeforsikringen danmark”.

 

Se hvilke hold vi starter op herunder. Tilmeld dig direkte via linket:

Henter datoer...
Fødselsforberedelse1

Har du spørgsmål, så kontakt os venligst via formularen herunder: