Klar efter Kejsersnit

kejsersnit

Vores efterfødselshold “Klar efter Kejsersnit” er træning for dig, der gerne vil i form igen efter fødsel ved kejsersnit.
Graviditet og fødsel er en hård bedrift for vores krop. Muskulatur og bækkenbund har været udsat for stor belastning, og kroppen har stærkt brug for genoptræning for at genvinde sin tidligere styrke. På dette hold vil vi, udover den almindelige efterfødselstræning, have særligt fokus på de områder, der er særligt berørt efter kejsersnit som fx. arvævsbehandling, og genoptræning af bækkenbund, mave- og rygmuskulatur. Ryg, mave og bækkenbund vil blive trænet op – uanset hvilket niveau du er på. Desuden vil vi berøre og optræne din generelle fitness og styrke, så din krop igen er klar til hverdagens udfordringer.

Der vil ligeledes blive lagt vægt på det sociale på holdet, således at dem der har lyst, kan få en tilknytning til hinanden og forhåbentlig kan få glæde af hinanden under barslen.
Babyerne er naturligvis velkomne!

Holdtræningen tilrettelægges ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

Hvornår må du starte?

Som udgangspunkt kan du starte, når du har lyst og føler dig klar til det. Dog anbefaler vi, at du venter ca. 8 uger efter et ukompliceret kejsersnit eller 8 uger efter sidste indgreb (reoperation eller infektion).

Er det flere måneder siden, at du har født ved kejsersnit, kan du også sagtens være med! 

Er du i tvivl om holdet er noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen ud af, hvordan du kommer bedst i gang efter dit kejsersnit.

Hvis ikke dette hold passer ind i din hverdag, så kan du stadig godt være med på vores almindelige Efterfødselshold.

 

Praktisk

Træningen er fordelt over 8 gange af en times varighed.

Enkelte forløb vil strække sig over færre gange.

PRIS: Se under det enkelte hold nedenfor.

Der er mulighed for tilskud fra “Sygeforsikringen danmark”.

Se herunder, hvilke hold der starter op, og tilmeld dig direkte:

Henter datoer...
efterfødselstræning

Har du spørgsmål, så kontakt os venligst via formularen herunder: