Såler og indlæg

Såler

SuperSole – Lidt omtanke for fødderne… Kan gøre hele kroppen godt

SUPERSOLE er føddernes svar på bøjlen til tænderne. Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes en forkert fodstilling, kan de rettes op med et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere, end du havde forestillet dig…

SuperSole er et individuelt indlæg fremstillet af specialuddannede fysioterapeuter. SuperSole har forskellige indlægssåler, som er ideelle for de aktive, lige fra elitesportsudøveren til motionisten eller blot til hverdagsbrug.
 Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også om en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i fødder og resten af kroppen kombineret med fysioterapeutisk behandling og instruktion af øvelser. SuperSoles kan være relevant ved fod, knæ, hofte og rygsmerter.

Hos Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik har vi fysioterapeuter der er specielt uddannede inden for SUPERSOLE konceptet.

Læs mere om Super Sole her.

Start med en grundig konsultation og en fodanalyse

SuperSoleEt typisk forløb starter med en konsultation, hvor dine fødder undersøges grundigt og analyseres.

Hvis du har behov for såler, så finder vi i samråd den bedste type sål, og du får instruktion i relevante øvelser. Sålerne bestilles og leveres indenfor 2 arbejdsdage. Ved din næste konsultation forarbejdes sålerne og tilpasses til dig.

Den tredje konsultation foregår ca. 14 dage efter, og her tilses både du og sålerne. Sålerne rettes til, og vi følger op på dine øvelser. Når du har brugt dem i 3 til 5 uger, kan du typisk begynde at mærke den fulde effekt af dem.

Supersole formes og tilpasses dine behov

Behovene for fodindlæg er forskellig fra person til person, og derfor har SuperSole udviklet forskellige standardsåler, som fås i flere tykkelser med forskellig stødabsorbering. Vi har modeller til både smalle og brede fødder, ligesom vi kan imødekomme behovet hos sukkersyge, gigtramte eller folk med dårlig ryg, knæ, hofte el lign. som har særlig følsomme fødder. Vi tilpasser også såler til ekstra belastede fødder, fx på grund af overvægt, sportsudøvelse eller hårdt fysisk arbejde. Vi former og tilpasser såler til alle fodtyper.

Specialuddannet SuperSole-behandler

Frederik Giørtz er specialuddannet indenfor SuperSole-konceptet og kobler fodens udfordringer og anatomi til resten af kroppen. Han kan sit håndværk med at specialfremstille individuelle såler, så de både aflaster og stimulerer foden, ligesom han kan spotte alle særlige behov. Han er grundig og evner at skabe varig forandring hos sine klienter.
SuperSole logo

Pris og tilfredshedsgaranti

Hver konsultation koster det samme som en normal fysioterapeutisk konsultation. Sygesikringen Danmark giver tilskud til konsultationerne.

Forundersøgelse koster 300 kr. og de efterfølgende konsultationer koster 210 kr.

SuperSole sålerne koster 799 kr. 

Husk at følge behandlerens anvisning og start forsigtigt op med at bruge dine nye såler. Først efter en lille uges tid må du begynde at bruge dem dagligt. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med sålerne, kan du få pengene retur.

OBS! Ønsker du at booke tid til en forundersøgelse mhp. udarbejdelse af såler, skal du have en tid ved Frederik Giørtz. Frederik kommer kun i klinikken ved behov, og du skal derfor kontakte os via mail eller telefon.

Læs mere om og skriv til Frederik her.