Såler og indlæg

Formthotics

Formthotics

Formthotics er et individuelt tilpasset indlæg fremstillet af specieluddannede fysioterapeuter. Formthotics har forskellige slags indlægssåler, og vi kan på den måde finde det indlæg som passer lige nøjagtigt til dig og din problematik. 
 Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også om en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i fødder og resten af kroppen kombineret med fysioterapeutisk behandling og instruktion af øvelser. Formthotics kan være relevant ved fod, knæ, hofte og rygsmerter.

Hos Din Fysioterapi Vissenbjerg har vi fysioterapeuter der er specielt uddannede inden for Formthotics konceptet.

Start med en grundig konsultation og en fodanalyse

Et typisk forløb starter med en konsultation, hvor dine fødder undersøges grundigt og analyseres.

Hvis du har behov for såler, så finder vi i samråd den bedste type sål, og du får instruktion i relevante øvelser. De fleste såler har vi på lager og ellers leveres de indenfor 1-2 arbejdsdage. 

Når du har brugt dem i 3 til 5 uger, kan du typisk begynde at mærke den fulde effekt af dem.

Formthotics formes og tilpasses dine behov

Behovene for fodindlæg er forskellig fra person til person, og derfor har Formthotics udviklet forskellige standardsåler, som fås i flere tykkelser med forskellig stødabsorbering. Vi har modeller til både smalle og brede fødder, ligesom vi kan imødekomme behovet hos sukkersyge, gigtramte eller folk med dårlig ryg, knæ, hofte el lign. som har særlig følsomme fødder. Vi tilpasser også såler til ekstra belastede fødder, fx på grund af overvægt, sportsudøvelse eller hårdt fysisk arbejde. Vi former og tilpasser såler til alle fodtyper.

Specialuddannet Formthotics-behandler

Nicolai Grocott er specialuddannet indenfor Formthotics-konceptet og kobler fodens udfordringer og anatomi til resten af kroppen. Han kan sit håndværk med at specialfremstille individuelle såler, så de både aflaster og stimulerer foden, ligesom han kan spotte alle særlige behov. Han er grundig og evner at skabe varig forandring hos sine klienter.

Pris og tilfredshedsgaranti

Hver konsultation koster det samme som en normal fysioterapeutisk konsultation. Er der specielle behov, som er ekstra tidskrævende, kan der dog tillægges et ekstra gebyr. Sygesikringen Danmark giver tilskud til konsultationerne.

Formthotics sålerne koster 649 kr. kr. Der er ingen tilskud fra Sygesikringen Danmark til selve sålerne.

Husk at følge behandlerens anvisning og start forsigtigt op med at bruge dine nye såler. Først efter en lille uges tid må du begynde at bruge dem dagligt. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med sålerne, kan du få pengene retur.

OBS! Ønsker du at booke tid til en forundersøgelse mhp. udarbejdelse af såler, skal du have en tid ved Nicolai Grocott. Nicolai kommer kun i klinikken ved behov, og du skal derfor kontakte os via mail på info@nrlyndelsefysioterapi.dk eller telefon 71747513.