Om Nr. Lyndelse Fysioterapi

Nr. Lyndelse Fysioterapi åbnede 1. september 2016 i navnet Westerboe Fysioterapi, og har de første par år haft lokaler flere forskellige steder i Nr. Lyndelse. 

1. december 2017 blev dengang Westerboe Fysioterapi en del af Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik Aps. Denne fusionering skete, da Signe Jackson sammen med Ulla Jørgensen opkøbte Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik ApS. 

Du kan læse mere om Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik ApS her.

Pr. 1. August 2020 skiftede Westerboe Fysioterapi navn til Nr. Lyndelse Fysioterapi. Navneændringen skete samtidig med en flytning til større lokaler.

Hos Nr. Lyndelse Fysioterapi har vi et ønske om at skabe en god helhedsoplevelse for vores patienter; dette gøre sig gældende lige fra nem online booking af aftaler, fordelagtige priser, og behandling og træning i høj kvalitet. Det er ligeledes vigtigt at servicen er i top, lokalerne er lækre, og at der er mulighed for fleksibilitet og hensynstagen til individuelle behov.

Indgang med barnevogn eller kørestol

Nr. Lyndelse Fysioterapi har rigtig gode adgangforhold for alle uanset om man kommer med bil, bus, cykel, barnevogn eller kørestol. Der er parkeringsplads lige udenfor huset, og barnevognen kan stå uforstyrret udenfor vinduerne.

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig. Du kan læse mere herom i vores Privatlivspolitik.

Har du spørgsmål, så kontakt mig venligst via formularen herunder: