Om Nr. Lyndelse Fysioterapi

Nr. Lyndelse Fysioterapi

Nr. Lyndelse Fysioterapi åbnede 1. september 2016 i navnet Westerboe Fysioterapi, og har de første par år haft lokaler flere forskellige steder i Nr. Lyndelse. 

1. december 2017 blev Westerboe Fysioterapi en del af Din Fysioterapi Aps. Denne fusionering skete, da Signe Jackson sammen med Ulla Jørgensen opkøbte Din Fysioterapi ApS.

Nr. Lyndelse Fysioterapi ejes i dag af Signe Jackson og Ulla Jørgensen. Signe er at finde i begge klinikker, mens Ulla primært har hovedsæde i klinikken Din Fysioterapi ApS i Vissenbjerg.

Du kan læse mere om Din Fysioterapi ApS her.

Pr. 1. August 2020 skiftede Westerboe Fysioterapi navn til Nr. Lyndelse Fysioterapi. Navneændringen skete samtidig med en flytning til større lokaler.

Hos Nr. Lyndelse Fysioterapi har vi et ønske om at skabe en god helhedsoplevelse for vores patienter; dette gøre sig gældende lige fra nem online booking af aftaler, fordelagtige priser, og behandling og træning i høj kvalitet. Det er ligeledes vigtigt for os at servicen er i top, lokalerne er lækre, og at der er mulighed for fleksibilitet og hensynstagen til individuelle behov.

Vi har et stort optage område, og ser patienter fra både det nærmeste lokalområde, samt fra Årslev, Odense, Ringe, Broby osv.

I Nr. Lyndelse Fysioterapi arbejder vi primært udenfor sygesikringen, men har i et begrænset omfang også mulighed for at tage imod henvisninger fra lægen. Grundet politisk bestemte limiteringer indenfor sygesikringen er vi begrænset i, hvor mange patienter vi kan have med tilskud fra den offentlige sygesikring. Derfor har vi skruet vores tilbud og ydelser sammen, så de er fordelagtige uanset om du kommer med eller uden henvisning fra lægen.

Derudover samarbejder vi med et utal af forsikringsselskaber, således at du kan få dækket din behandling hos os af din sundhedsforsikring.

Indgang med barnevogn eller kørestol

Nr. Lyndelse Fysioterapi har rigtig gode adgangforhold for alle uanset om man kommer med bil, bus, cykel, barnevogn eller kørestol. Der er parkeringsplads lige udenfor huset, og barnevognen kan stå uforstyrret udenfor vinduerne.

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig. Du kan læse mere herom i vores Privatlivspolitik.

Nr. Lyndelse Fysioterapi

Har du spørgsmål, så kontakt os venligst via formularen herunder: