Julie Anderskov

Julie Anderskov

Mit navn er Julie Anderskov Pedersen, og jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2023. Jeg er ansat hos Nr. Lyndelse Fysioterapi, og har forinden arbejdet på en sportsklinik, hvor jeg beskæftigede mig med udredning, behandling og genoptræning indenfor sportsskader og almen fysioterapi.

Jeg beskæftiger mig i dag med den almene fysioterapi samt træning og behandling til gravide og kvinder med efterfødselsproblematikker. Derudover arbejder med de mindste børn i alderen 0-4 år i form af sansemotoriske vurdering og træning heraf.

Som nyuddannet fysioterapeut kommer jeg med en stor interesse for alle sider af fysioterapi. Jeg har skrevet et bachelorprojekt om fysioterapi til angstramte, hvilket ligeledes har givet mig en stor indsigt i hvordan krop og sind hænger sammen, og jeg vægter det derfor højt at tilrettelægge et forløb, der passer til den enkelte, og hvor en god kontakt er vigtig, uanset hvilken problemstilling du måtte komme med.

Jeg har en mangeårig baggrund som gymnast, og træning og bevægelse er derfor en central del af min tilgang til fysioterapien.

Uddannelse:

Udover min uddannelse som fysioterapeut har jeg deltaget i kurser indenfor:

  • Babytummel

Kontakt mig direkte her: julie@nrlyndelsefysioterapi.dk

Book tid hos Julie her:

Julie træner følgende hold:

Henter datoer...