Vision og værdier

Fællesbillede

Vision

Hos Nr. Lyndelse Fysioterapi ønsker vi, at være det foretrukne valg indenfor fysioterapi og sundhed på Midtfyn.
Vores vision er, at sætte den høje faglige standard først, sikre god service og nærhed samt yde den bedst tænkelige fysioterapi.

Værdier

  • Høj faglighed – Hos Nr. Lyndelse Fysioterapi gør vi det, vi er bedst til. Vi sætter en ære i at yde den bedste fysioterapi til vores patienter; dette gennem veluddannet personale, stort engagement og et stærkt tværfagligt samarbejde med andre sundhedsfaglige.
    Vi er visionære i vores tilgang til fysioterapi, og har altid en finger på pulsen ifht. hvad der rører sig indenfor vores fag.
  • Nærhed – Vi er en lille klinik, der vægter det nære fællesskab højt. Med nærhed mener vi, at vi behandler hinanden, vores patienter og samarbejdspartnere respektfuld, med stor empati og højt serviceniveau.
  • Loyalitet – Vi er en arbejdsplads, hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt. Vi støtter op om hinanden og holder hvad vi lover.
  • Fleksibilitet – Vi er fleksible og gør et stort stykke arbejde for at imødekomme vores patienters, hinandens og samarbejdspartneres ønsker og behov.